REGISTER  |  LOGIN  |  CONTACT US
  Cart
( 0 )
 
 
 
 
 
 
 
 
    
    
 
 
 

Glutacol diformulasikan dari kombinasi Glutathione dan Kolagen. Glutathione memiliki manfaat positif bagi lebih daripada 68 penyakit yang berbeza.

Hal ini penting dalam memberikan pertahanan dari radikal bebas, tekanan oksidatif, racun dan penyakit. Kolagen adalah anti penuaan yang kuat. Kolagen memainkan peranan penting dalam membuat kulit anda bersinar, cerah dan kulit lebih muda.

 


Glutacol DD Cream


GLUTACOL DD CREAM (WHITENING+ANTI-AGEING) diformulasikan untuk mencerahkan kulit. Oleh kerana pendedahan kepada matahari, pigmentasi boleh berlaku dan kulit boleh menjadi gelap. Glutacol DD Cream juga boleh mengurangkan bintik jerawat, dan pigmentasi tidak sekata.

Apakah manfaat Glutacol DD Cream?
Glutacol DD Cream boleh digunakan untuk mengurangkan hiperpigmentasi kulit serta kedut dan garisan. Ramai pengguna DD Cream yang menggunakan Glutacol DD Cream untuk mengurangkan jeragat, bintik jerawat, dan skintone tidak sekata.


Share With:


Kebaikan Glutacol DD Cream:
1. Mencerahkan dan Memutihkan Kulit
2. Mengurangkan Pigmentasi dan bintik gelap
3. Melindungi daripada sinar UV
4. Mengurangkan kekasaran kulit
5. Melembapkan Kulit
6. Mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan
7. Mengetatkan dan menganjalkan kulit

Bagaimana cara penggunaan Glutacol DD Cream?
Usapkan krim pada muka dan leher dan tubuh yang bersih dua kali sehari. Urut dengan teliti sehingga krim diserap ke dalam kulit. Tunggu 5 minit sebelum memakai alat solek / sunblock. Usapkan pada waktu pagi dan pada waktu malam untuk hasil yang terbaik.


Penafian:
*Keputusan mungkin berbeza-beza dari individu ke individu


 

 

Apakah Perbezaan antara Glutacol DD Cream dengan Krim lain di pasaran?
Glutacol DD Cream mengandungi kepekatan tertinggi bahan-bahan yang bekerja untuk mencerahkan dan menegangkan. kulit dan bahan yang paling berkesan untuk pemutihan kulit. Formula dan bahan-bahan campuran istimewa yang aktif adalah apa yang membawa keberkesanan yang benar Glutacol DD Cream dalam mencerahkan, memutihkan dan menegangkan kulit.

Adakah penggunaan Glutacol DD Cream cukup selamat?
Glutacol DD Cream selamat dan tiada mengandungi hydroquinone, merkuri, steroid atau bahan-bahan berbahaya lain.

Apakah bahan aktif Glutacol DD Cream?
Bahan-bahan aktif Krim Glutacol adalah Glutathione, Kolagen, Sepiwhite, Ekstrak Likuoris,Lactic Acid dan Alpha Arbutin


Amaran:
Elakkan sentuhan dengan mata. Tidak disyorkan untuk kanak-kanak di bawah umur 12 tahun. Untuk kegunaan luaran sahaja.

Penafian:
*Keputusan mungkin berbeza-beza dari individu ke individu


 

 

1. Apa itu Glutacol?
Glutacol diformulasikan dari kombinasi Glutathione dan Kolagen. Glutathione memiliki manfaat positif bagi lebih daripada 68 penyakit yang berbeza. Hal ini penting dalam memberikan pertahanan dari radikal bebas, tekanan oksidatif, racun dan penyakit. Kolagen adalah anti penuaan yang kuat. Kolagen memainkan peranan penting dalam membuat kulit anda bersinar, cerah dan kulit lebih muda.

 

Produk ini juga membantu tubuh anda untuk membakar lemak. Namun, kerana faktor-faktor seperti proses penuaan, pengeluaran kolagen alami di dalam tubuh kita berkurang dari masa ke masa, mengambil suplemen kolagen sangat diperlukan untuk merangsang pengeluaran kolagen tubuh sendiri. Ini ialah wasiat formula bagi membantu kulit anda kelihatan lebih kencang, sihat dan cerah. Produk ini juga membantu untuk menyelesaikan masalah kulit seperti kerut dan garis wajah.
 

2. Apakah ada efek samping mengambil glutathione dan kolagen?
Mengambil glutacol cukup selamat. Setiap orang sepatutnya menggunakan produk ini dalam rangka mengoptimumkan kesihatan secara keseluruhan. Produk ini sering digunakan sebagai filler kosmetik untuk membuang kedut dan ketidaksempurnaan lain, dan juga boleh digunakan untuk kecantikan bibir.

 

 

 

 
           
         
             
   
 
           
  Copyright 2011 Glutacol.com. All rights reserved.